ChristiansfeldNet

Internet for alle...

Din indgang til en verden af underholdning

Det hele starter med godt Internet - nemlig VoresWeb Hybridfiber Internet – hvor du får det Internet du har behov for, og mere til...


VoresWeb 30/10

- Gratis oprettelse
- 3 mdr gratis
- Ingen binding*
- F-Secure sikkerhed
- WiFi router

130,- kr. pr. md.

Mindste pris i 6 mdr. 570,- kr.

VoresWeb 1000/100

- Gratis oprettelse
- 3 mdr gratis
- Ingen binding*
- F-Secure sikkerhed
- WiFi router

200,- kr. pr. md.

Mindste pris i 6 mdr. 780,- kr.

30/10Mbit
Til singler og par der skal streame eller game på 1 - 2 skærme og kunne tjekke mails, læse avis og andet, der ikke kræver det store dataforbrug.

1000/100Mbit
Til Jer der vil have det bedste og hurtigste. I kan være mange på samtidig og streame film, serier, musik, i høj kvalitet. Der kan være mange der gamer på samme tid, og der kan selvfølgelig tjekkes mails, sociale medier, spille online og meget mere.Alle priser er uden 60,- kr pr md i driftbidrag/kontingent uanset antal produkter.
ChristiansfeldNet tilbyder samtidig at opsætte modem, WiFi og Email for dig, for 400,- kr.

*Ingen binding i de første 3 gratis måneder, herefter følger afmelding af VoresWeb betingelserne for udmeldelse af foreningen.


F-Secure sikkerhed

Virus, spyware, ransomware og hackere er noget, vi alle helst vil undgå, og vi vil gerne beskytte vores familiebilleder, dokumenter og meget andet. Det kan du nu med F-Secure SAFE og med høj medlemsrabat.

Medlems fordel
Få F-Secure SAFE med som en del af dit Internet ganske gratis eller opgrader til F-Secure TOTAL hvor du får Anti-virus, ID beskyttelse, VPN, mm - For kun 20,- kr. pr. md.

TIDAL musik

TIDAL - Den nok bedste musik tjeneste på markedet, til meget fordelagtige priser.


Med TIDAL kan du streame dine yndlingssange. Over 60 millioner numre og 250.000 musikvideoer, får du den ultimative musikoplevelse. Opret din egen playliste, eller prøv en af vores, lavet af den danske musikredaktører og artisterne selv.